Arjen helmiä

Arjen helmiä

lauantai 21. marraskuuta 2015

Elämänvärinen blogi

Ilokseni olen saanut huomata, että teitä lukijoita on tullut runsain mitoin lisää! On aina ilahduttavaa, kun blogini pariin löytää uusia ihmisiä ja koko kirjoittamiseni tavoite on se, että jos yksikin lukija saa blogistani ajatuksia, ideoita tai tukea, niin olen onnistunut. Iso kiitos kuuluu Kun äiti kelaa- blogin Selinalle, joka auttoi minut pääsemään blogimaailmaan kiinni. Kiitos Selina ja käykäähän kurkkaamassa hänenkin blogiaan!

Kirjoittelen tosiaan paljon sairastumisestani reumaan ja sen vaikutuksesta koko perheemme arkeen. Kerron blogissani laajasti sairauden vaikuksesta muun muassa itsetuntoon, äitiyteen, parisuhteeseen, työelämään ja sopivan asunnon löytymiseen . Perheellämme on siis kymmenen muuttoa takana, toivottavasti ei enää montaa edessä! Lähiaikoina kerronkin uusimmat kuulumiset asuntorintamalta. Minulla on myös kokeilussa tällä hetkellä gluteeniton ruokavalio, josta kirjoittelen ja pian mukaan hyppää myös maidoton elämäntapa. 

Postauksissani vahvasti on läsnä meidän puolitoistavuotias ilmeikäs ja vähäuninen tytär, joka muistuttaa välillä jekuillaan Vaahteranmäen Eemeliä. Aina vähän pilke silmäkulmassa ja jekut mielessä. Meidän vauva-arki ei ole ollut kaikista helpoin yövalvomisineen ja vatsanväänteineen ja välillä olenkin ollut rehellisesti sanottuna, maailman väsynein äiti. Siitä huolimatta, tuo pieni rakkauspakkaus on meidän sydän, meidän elämä.

Kirjoitan blogissani hyvin realistisesti ja avoimesti asioista. En kaihda kirjoittaa suoraan tunteistani ja joskus erittäin kivuliaina päivinä ajatukseni saattavat kuulostaa synkiltä. Olen ihmisenä kuitenkin iloinen ja positiivinen ja jaksan uskoa parempaan huomiseen. Kuten eräässä postauksessa kirjoitinkin, en aio luovuttaa, vaan elämä kantaa läpi vaikeuksienkin! 

Ihanaa viikonloppua kaikille! Ja tervetuloa kaikki uudet ja vanhat lukijat seurailemaan kirjoituksiani!17 kommenttia:

 1. Sitä samaa sinne! <3 Vinkkinä voisin kertoa, että tuohon reunaan kannattaa lisätä sellainen liity seuraajaksi painike. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 Ja kiitos vinkistä, mäpä yritän saada sellasen tuohon laitettua! :) Oon vähän köpö aina näiden tietokonejuttujen kanssa... :D

   Poista
 2. Meidän Lumi sairastaa lastenreumaa ja tarkoituksena olisi alkaa muuttamaan ruokavaliota lähiaikoina. Nyt ollaan ensin karsimassa maitoa pois ja tällä hetkellä ei juo sitä ruokajuomana. Hiljalleen poistetaan sitten kokonaan maito.

  Mukavaa viikonloppua sinne. :)

  VastaaPoista
 3. Olenkin lueskellut blogistasi Lumin reumasta (muuten aivan ihana nimi tuo Lumi :)). Itseäni jännittää vähän karsia kaikki maitotuotteet, mutta toisaalta gluteenittomaan siirtyminenkin kävi todella helposti, niin miksei maidottomaankin. Ja nykyisin on niin paljon olemassa kuinkin kaikkia korvaavia tuotteita. Ihanaa viikonloppua teidänkin perheelle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos.♥
   Oikeasti tuo Lumi on tytön toinen nimi. Kaikki meidän lapset kulkee blogissa toisilla nimillään. :)
   Tsemppiä sinne ruokavalion kanssa.

   Poista
 4. Kiitos kirjoituksestasi. Olen uusi lukija. toivottavasti jaat kirjoituksiasi myös Reuma vertaistukiryhmässä. Iloa ja valoa sinulle elämääsi ja koko pienelle perheellesi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että olet alkanut lukea blogia! Voisinkin julkaista aina välillä Reuma vertaistukiryhmässä kirjoituksiani :) Kiitos oikein paljon ja samoin sinulle iloa päiviin ja alkavaan talveen!

   Poista
 5. Minä olen saanut apua älyttömän kuiviin silmiin Omega7 -valmisteista. Tosin ero tuntui vasta monen kuukauden käytön jälkeen ja voihan olla, että joku muu asia selittää sitä, että silmät ovat edes vähän paremmassa kunnossa. Ovat valitettavasti aika tyyriitä, varsinkin alussa kun pitää käyttää isompaa annosta. Valioravintohan voisi ryhtyä kanssasi blogiyhteistyöhön :)

  VastaaPoista
 6. Kiitos todella paljon vinkistä! Vähenikö sinulla miten paljon käytettävien kostutustippojen määrä omegan jälkeen? Ehdottomasti täytyy kysyä heti ensi viikolla blogiyhteistyön mahdollisuutta :)

  VastaaPoista
 7. Huomasinpa, että yhteystyö oli toteutunut! Kostutustippoja käytän yhä säännöllisesti, mutta selviän vähemmällä. Mutta aika monta kuukautta meni, ennen kuin omegoiden vaikutus alkoi oikeasti tuntua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli mahtavaa, että lähtivät mukaan!! :) Olen ottanut joka päivä aamuin illoin kaksi kapselia. Saa nähdä, milloin alkaa tepsiä!

   Poista