Arjen helmiä

Arjen helmiä

lauantai 14. marraskuuta 2015

Voi Hyvin-lehden juttu!

Sain noin puolitoista kuukautta sitten sähköpostin Voi hyvin-lehden päätoimittajalta, että he ovat lukeneet blogiani ja tarinastani halutaan tehdä artikkeli heidän lehteensä. Olin kovin otettu, että pääsin tällaiseen projektiin mukaan ja haastattelu sekä kuvausreissu Helsinkiin olivat oikea piristysruiske arkeen.

Asumme sen verran pitkän matkan päässä pääkaupunkiseudulta, että päädyimme tekemään varsinaisen haastattelun puhelinhaastatteluna. Tilanne oli mukavan rento ja aihe itselle niin tuttu, ettei tilannetta tarvinnut jännittää. Kuvauksiin lähdettiin sitten koko meidän pikku perheen voimin. Vajaan puolitoista vuotiaan, vikkelän duraselpupun kanssa automatkan taittaminen ei tosin ollut mitenkään simppeli juttu, mutta sirkuskaravaanimme löysi kuitenkin lopulta tiensä perille ja vielä ajallaan ruuhkista huolimatta (liikennettä kun oli hieman enemmän kuin meidän kirkolla). Kuvaaja nappaili kuvia syksyisissä maisemissa ja samalla keskustelimme tulevasta lehtijutusta. Ulkona oli aivan jäätävä tuuli, mikä vaikutti paljon kuvauksiin. Oli vaikea olla luonnollinen ja rento. Ihana oli kuitenkin jutella paljon kuvaajan kanssa ja tutustua Helsinkiin. 

Mukavan päivän päätteksi yövyimme Helsingissä tätini luona, söimme hänen laittamaansa gluteenitonta ruokaa ja paransimme yhdessä maailmaa pitkälle iltaan saakka. Taas tuli todettua, että rakkaat ihmiset ympärillä ovat elämän suurin voimavara. 

Tällä viikolla lehti tuli uunista ulos! Eli eikun kauppoihin Voi hyvin-lehden kimppuun!


5 kommenttia: