Arjen helmiä

Arjen helmiä

sunnuntai 31. tammikuuta 2016

Ihminen tarvitsee ihmistä

Ajattelin kirjoittaa tänään tänne runon, joka on syvästi koskettanut minua ja jonka joka sana on kaunis ja puhutteleva. Kirjoitin runon jo aikanaan yhteiseen kihlajaisalbumiimme, jonka jouduimme sittemmin mieheni kanssa hävittämään hometalossa asumisen seurauksena. Runo kertoo ihmisyydestä ja siitä, kuinka kukaan ei tässä maailmassa pärjää yksin. Olemme mieheni kanssa saaneet niin paljon tukea viime vuosina ystäviltä, läheisiltä, toisilta ja täysin tuntemattomiltakin, että minulla ei ole edes sanoja kertomaan, kuinka kiitollinen olen. Kun jonain päivänä saamme vihdoin asettua kotiin, jossa pystymme elämään,aion kehystää nämä pienet, mutta suuret sanat. Se taulu pääsee kodin kauneimmalle paikalle.


"Ihminen tarvitsee ihmistä 
ollakseen ihminen ihmiselle, 
ollakseen itse ihminen.

Lämpimin peitto on toisen iho, 
toisen ilo on parasta ruokaa.
Emme ole tähtiä, taivaan lintuja, 
olemme ihmisiä, osa pitkää haavaa.

Ihminen tarvisee ihmistä.
Ihminen ilman ihmistä,
on vähemmän ihminen ihmisille, 
vähemmän kuin ihminen voi olla.
Ihminen tarvitsee ihmistä." 
-Tommy Tabermann-


Näihin sanoihin, oikein hyvää tulevaa viikkoa kaikille! Ollaan kiitollisia ystävistä ja läheisistä. Me tarvitsemme toisiamme.

ps. Arvonnan voittaja on nyt selvillä ja ekologiset tiskirätit lähtevät Niinan luokse! Suoritin arvonnan arvontakonetta käyttämällä. Onnea voittajalle ja kiitokset kaikille osallistuneille!

4 kommenttia: