Arjen helmiä

Arjen helmiä

keskiviikko 9. maaliskuuta 2016

Alpakoita ja piipaa-autoja

Viime lauantai olikin ihana päivä, kun pääsimme mukaan Milan kerhon järjestämään ulkoilutapahtumaan. Kärräilimme vaunuilla paikan päälle ja voi sitä riemua, kun heti vastassa oli pörröinen, ihana alpakka! Mila katsoi toista pitkään silmiin ja tokaisi, että "iso koira." Kyllä alpakan omistajallekin tuli pieni hymyn kare suupieleen. Alpakkaa sai halia ja rapsutella ja Milakin eläinrakkaana oli taputtamassa toisen pehmoista villaa. 


Poliisiauton kyydissä
Tapahtumassa oli lastenkirpputoria, kasvomaalausta, pieniä tehtävärasteja, aarteiden etsintää ja sitten Milan ehdoton ykkössuosikki poliisiauto! Olin aivan varma, että me ei päästä illaksi kotiin, kun toinen istua napotti toista tuntia poliisiauton kyydissä ja hihitteli, kun poliisitäti laittoi pillit soimaan. Mila vähän ohjasi poliisia sanomalla koko ajan "aja nyt, aja nyt". Naurettiin poliisin kanssa, että näinköhän tästä erittäin temperamenttisesta pikkulikasta vielä joskus poliisi kuoriutuu! Tuon lauantain jälkeen kaikki ajoneuvot ovatkin olleet piipaa-autoja. 

Toinen ehdoton suosikki oli makkarapiste. Nähdessään grillin, neiti heti juoksi katokseen ja pyysi tädeiltä "makka-waa". Ollaan vitsailtukin, että Mila on oikea aito suomalainen rakastaessaan ylikaiken piimää, makkaraa, pakkasta ja saunaa. Lopuksi piipahdimme vielä pikku kahviossa, johon oli loihdittu aivan uskomattomat herkut. Namm!  

Ei tarvinnut kuin vilkuttaa kavereille ja laittaa rattaat vaakatasoon, niin johan kuului kohta peitteen alta pienen pientä tuhinaa ja maiskutusta. Ehkä tyttö näki unia vielä ketsupilla hunnutetuista makkaroista ja maistuvista mansikkapillimehuista. Hyvin nukutti ulkoilupäivän päätteeksi!

Ensi kerralla taas uusimmat, uskomattomat asuntokuulumiset! Nyt,hyvää loppuviikkoa kaikille ja aurinkoa päiviin! 

2 kommenttia:

  1. Ihana pikkuinen :) On se niin liikuttavaa kun huomaa kuinka nämä pienetkin nauttii erilaisista tapahtumista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. <3 Se on kyllä ihan totta, että pienetkin osaavat ottaa kaiken irti! :)

      Poista