Arjen helmiä

Arjen helmiä

keskiviikko 20. huhtikuuta 2016

Hiljaiseloa blogissa

Blogi on elellyt viime viikot melkoista hiljaiseloa. Se ei ole millään muotoa johtunut siitä, että ideat olisivat loppuneet kesken. Päinvastoin mieleni oikein kuplii ajatuksia ja ideoita. Meidän arkeen on vaan mahtunut niin monenmoista touhua viime aikoina, etten ole yksinkertaisesti ennättänyt paneutua kirjoittamiseen. Mutta niin ihana palailla jälleen tänne blogimaailmaan!

Arki on pyörinyt edelleen kovin paljon remonttihässäkän ympärillä. Milakin on jo tottunut, että aamiaspöydän ympärillä häärää millon putkimiestä, remonttimiestä, sähkömiestä, sälekaihtimien asentajaa, pinnoittajaa... Neiti tarkkaileekin silmä kovana heidän työskentelyään, ettei vaan pääse virheitä syntymään. Aika pitkällä aletaan jo olla, mutta vielä yksi takaisku pamahti, kun yhden makuuhuoneen kaapistojen purkaminen paljasti vanhan vaurion. Olemme nyt selvitelleet miten saisimme sen järkevimmin ja myös rahapussille sopivimmin korjattua. Melkoinen revohkahan tämä on ollut, kun jättipotteja on löytynyt milloin mistäkin nurkasta. Edelleen siis oireilua on, mutta en voi olla kuin kiitollinen, että rakennusterveysasiantuntija on jaksanut pitää koko ajan vahvasti toivoa yllä ja pitää sitä edelleen.


Valoa näkyvissä
Alkuvuosi ei kyllä tänä vuonna ollut silmieni kulta-aikaa, vaan pyörin lähes kolmen kuukauden antibioottirallissa, joka on kylläkin nyt vihdoin saatu päätökseen. Iloisena uutisena on myös se, että viime viikon Kysin reissu paljasti, että silmissä ei ole uusia muutoksia eikä yhtään haavaumaa näy! Muutaman viikon päästä minulla on myös aika reumapolille, jossa aloitetaan uusi reumalääke rauhoittamaan kokonaisvaltaisesti sairauden aktiivisuutta. Eli paljon ihania asioita tulossa!

Pian luvassa ajatuksia työelämästä, toivepostaus "Miltä tuntuu olla nuori ja sairastua?", tyttäremme vauhtiterkut ja jos suinkin rohkenen, niin myös videopostauksia. Tervetuloa matkaan!

4 kommenttia:

 1. Siellä riittää varmasti touhua. Mahtavaa että silmien osalta hyviä uutisia. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Säpinää kyllä riittää! :) Olen kyllä niin onnellinen, että vihdoin pääsin eroon ab-kuurikierteestä!

   Poista
 2. Mukavasti säpinää! :) <3 Uusia postauksia odotellen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Touhua on pitänyt, mutta ihana tosiaan palata tänne kirjoittelemaan :)

   Poista