Arjen helmiä

Arjen helmiä

lauantai 14. toukokuuta 2016

Äiti-tytär matka


Hyvä ystäväni pyysi meitä Milan kanssa tulemaan luokseen Helsinkiin vähän pidemmälle lomalle. Me ei kauaa aikailtu, kun napattiin bussi alle ja päätettiin karistaa remonttipölyt harteilta. Jännitin neljä tuntia kestävän bussimatkan sujumista vikkelän duraselin kanssa, mutta kaikeksi yllätykseksi kyyti sujui ongelmitta. Toki pieni haaveri sattui ensimmäisen sadan metrin matkalla, kun neiti päätti lorauttaa kunnon pissit äitin päälle. Ja voin sanoa, että housuni eivät olleet kuivat, vaikka Helsingin rautatieasema siinti jo horisontissa.


Karusellin kyydissä
Ihana oli nähdä ystävää ja saada ajatuksia pois tästä kaaoksesta. Kävimme piknikeillä, matkasimme lautalla Suomenlinnaan, pidimme pitkiä kahvitteluhetkiä Milan päiväunien aikaan, vietimme iltapäivää Linnanmäen taaperoikäisten laitteissa, juttelimme pitkälle iltaan. Minulle tuli todella iloinen olo, kun näin myös tyttäreni nauttivan niin kovasti. Ei sen suurempaa iloa voi oikein olla, kun nähdä pikku ihmisen innostuvan kaikesta uudesta. 

Yhtenä päivänä kävimme myös lounaalla Kotitalouskriisin Maria Nordinin kanssa. Ihana oli päästä juttelemaan sydäntä (ja silmiä) lähellä olevasta aiheesta. Maria onkin avannut nyt yhteistyössä kollegansa kanssa uudet nettisivut, josta voi tilata erilaisia sisäilma-asioihin liittyviä palveluita. Käykäähän tutustumassa ja ottakaa rohkeasti yhteyttä, mikäli haluatte tietoa kyseisistä asioista tai epäilette esimerkiksi asunnossanne ongelmaa. Tässä linkki sivuille.

Viikko vierähti hurjan nopeasti, vähän liiankin äkkiä. Reissu teki kyllä enemmän kuin hyvää ja taas sai voimaa jaksaa selvitä tästä arjen pyörityksestä. Kiitos, että saatiin olla teillä! Onni on rakkaat ihmiset ympärillä.

Maailmanpyörässä
Matkalla Suomenlinnaan

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti