Arjen helmiä

Arjen helmiä

lauantai 7. toukokuuta 2016

Blogiyhteistyön kuulumisia

Sain joulukuussa Valioravinnolta testattavaksi Omega 7-tyrniöljykapseleita kostuttamaan näitä ajoittain jopa vaarallisen kuivia silmiä. Kapseleiden vaste tulee esiin vasta kuukausien käytön jälkeen, joten olin suunnitellut kirjoittavani kapseleiden vaikutuksista helmikuun aurinkoisina pakkaspäivinä. Valitettavasti silmäni joutuivat melkoiseen rääkkiin alkuvuodesta pieleen menneen operaation vuoksi ja en olisi pytynyt kertomaan kapseleiden tehosta tuolloin yhtikäs mitään. Nyt kuitenkin toimenpide on taakse jäänyttä elämää ja siksi onkin aika kertoa Omega- kuulumiset.

Ensimmäisen kuukauden aikana söin kaksi kapselia aamuin illoin ja seuraavina kuukausina olen ohjeiden mukaan ottanut yhden aamulla ja yhden illalla. Vaikka olen käyttänyt Omega-kapseleita säännöllisesti, mitään merkittävää vallankumousta ne eivät ole silmiini saaneet aikaan. Päivittäin käyttämieni tippojen määrä on kyllä vähentynyt (mikä on hieno asia), mutta edelleen joudun noin viitisentoista kertaa tiputtelemaan noita pisaroita silmiini. Suurimman eron ja hyödyn kapseleiden käytöstä olen saanut kaikeksi yllätyksekseni toiseen korvaani! Sjögrenin syndrooma tuhoaa hitaan tulehduksen seurauksena elimistön kaikkia limakalvoja ja oikean korvani limakalvoissa on ollut jo vuosia epämääräistä ja aaltoilevaa kipua ja särkyä. Ja arvatkaapa mitä, korvakipu on lähes poissa! 

Tiivistettynä voisin sanoa, että yhtään lievemmissä kuivasilmäisyystapauksissa tai lievissä limakalvo-ongelmissa kokeilkaa ja uskon, että hyödytte. Tuo korvanikin paraneminen jo kertoi siitä, että tehoa kapseleista löytyy. Aionkin jatkaa ehdottomasti näiden syömistä ja onhan täysin mahdollista, että uuden reumalääkkeen kanssa käytettynä myös silmieni kunto paranee. Viikon päästä reumapoli kutsuukin, jee jee! Ei kommentteja:

Lähetä kommentti