Arjen helmiä

Arjen helmiä

lauantai 9. heinäkuuta 2016

Kesälomareissu!

Tallinnan vanhassakaupungissa
Miehelläni alkoi tällä viikolla kesäloma ja niinpä ajattelimmekin, että teemme pienen kesälomaretken koko perheen voimin. Viime kesänä suuntasimme pidennetylle viikonlopulle Lontooseen, mutta se osoittautui 1-vuotiaan Vaahteranmäen Eemelin kanssa melkoisen raskaaksi urakaksi, vaikka ihania muistoja jäikin. Tänä vuonna päätimmekin suunnata laivalla Tallinnaan, retkeillä sieltä Muumimaailmaan ja käydä ensimmäistä kertaa kylpylässä pienen justiinamme kanssa. Ja tänä vuonna loma oli todellisen onnistunut!

Laivamatka meni hyvin, vaikka tyttäremme olikin koko matkan ajan erittäin vakuuttunut, että olemme junassa. Laivan leikkipaikat olivat ykkösjuttu ja pääsipä neiti testaamaan ensimmäistä kertaa myös pallomeren vauhdikkaan menon. Tallinnassa ehdimme viettää muutaman tunnin aistien vanhankaupungin tunnelmaa.

Seuraavana päivänä tiemme kävikin Muumimaailmaan ja siellähän hurahti koko päivä ihastellen hahmoja ja touhuten teema-alueella. Voin sanoa, että meidän muumifani oli kyllä todella liekeissä! Päiväunet kävimme läheisellä rannalla nukkumassa ja taas palattiin muumitalon ja satupolkujen taikamaailmaan. Taas tuli kyllä todettua, että lapsen ilo on paras ilo. Tuntui niin ihanalta nähdä, kun toinen oikein hyppi ja kiljui riemusta!

Me pikku myyt
Yövyimme sukulaisten luona Uudessakaupungissa (iso kiitos teille!) ja siitä käänsimme auton nokan kohti Nokian Edeniä. Jännitin aikalailla, miten silmäni kestävät pulikoimisen kloorivedessä ja kyllähän tippoja kuluikin kohtuu tukeva kasa. Mutta kyllä silti lämmin vesi tekee aina nivelille hyvää ja rentouttaa mukavasti. Mieheni sai vielä kuulla samaisena päivänä saaneensa opiskelupaikan yliopistosta, joten sitäkin saimme juhlistaa kuohuvaisen kera.

Arkemme on edelleen ollut remontin kanssa vähän säätämistä ja siksi tällainen totaalinen irroitus arjen ympyröistä teki enemmän kuin hyvää. Se on selvää, että oireet seurasivat minua lomallakin ja muutama yöpaikka tuotti isompia haasteita. Silti lomasta jäi ihanan rentounut ja levännyt olo. Nyt jaksaa taas! Mukavaa viikonvaihdetta kaikille teille!
Paljasjalkapolku oli mieleinen juttu!


Helppo hymyillä

Polskuttelemassa

2 kommenttia: