Arjen helmiä

Arjen helmiä

maanantai 14. marraskuuta 2016

Talvisia kuulumisia

Viimeisimmästä postauksesta onkin vierähtänyt jo aivan hurjan pitkä aika! Missään nimessä blogi ei ole kuitenkaan siirtynyt talviunille vaan päivittelen blogiani aina mahdollisuuksien mukaan. Viime viikot ja kuukaudet ovat vaan olleet sellaista pyöritystä, että hyvä kun itse olen pysynyt mukana.

Arki on täyttynyt hyvin pitkälti vyöhyketerapiaopinnoista ja niihin liittyvistä terapiahoidoista, Milan kerhoista, mieheni töistä ja opinnoista ja uskokaa tai älkää edelleen remontista. Tunneskaala remontin kanssa on vaihdellut onnistumisista pettymyksiin, iloista vahvaan alamäkeen ja kaikkeen siltä väliltä. Se on vaatinut suunnatonta päättäväisyyttä ja uskoa siihen, että lopulta kaikki epäkohdat saadaan kuntoon ja kaikki päättyy onnellisesti. Kirjoitan joku kerta ihan oman postauksen, mitä kaikkea tässä on asunnon kanssa matkan varrella tapahtunut. Kerrottavaa olisi myös niin paljon sairaudesta ja sen herättämistä tuhansista ajatuksista.


Mila on kasvanut taas hirmuisesti ja jaksaa ilahduttaa ja tuoda valoa mitä ihanimmilla ja hullunkurisimmilla letkautuksillaan. Neitokaisen lempipuuhaa on tällä hetkellä pukeutua keijukaiseksi ja heiluttaa yhdessä askartelemaamme "taukasauvaa". 

"Pehmeästi untuvaiset lumikeijut karkeloi, 
pehmeästi hiljaisesti lumen triangeli soi.

Unessa on lumikeiju kultahiuksinen,
hiljaa maahan keiju leijuu hieman hymyillen."

Mukavaa viikkoa teille kaikille! Loppuviikosta tuleekin tapahtumaan jotain erityisen jännää, siitä lisää viikonloppuna! :)


2 kommenttia: