Arjen helmiä

Arjen helmiä

tiistai 27. joulukuuta 2016

Uusi, parempi vuosi!

Taas on vierähtänyt hurjan pitkä aika viimeisimmästä postauksesta. Alkutalvi on vaan ollut yhtä tohinaa niin opiskelujen, erilaisten kurssien, Milan kerhojen ja arjen pyörityksen keskellä. Napakka flunssa kaatoi meidät tytön kanssa vielä vuoteenomaksi juuri joulun alla, joten jouluvalmistelut meni tänä vuonna vähän vähemmällä hössötyksellä. Mutta joulu tuli silti ja ihana joulu tulikin!

Vietettiin paljon aikaa perheen kanssa jutustellen, rentoutuen ja perinteisesti paljon syöden. Tänä vuonna mummilaan tuli myös ensimmäistä kertaa joulupukki ja siitä ilmeestä olisi pitänyt saada valokuva, kun Mila-neiti juoksi pukkia vastaan hyppien ja kiljuen ja päättipä vielä kätellä itse valkopartaa. Lahjat eivät niinkään kiinnostaneet, mutta pukin ja muorin kanssa jutustelu ja laulaminen olivat yksi päivän kohokohdista. Tuli ihan liikuttunut olo, kun toinen niin reippaasti lauloi "Joulupuu on rakennettu"-kappaleen vanhalle parille.

Mitä oireisiin tulee, niin olen ollut koko syksyn ja alkutalven todella kipeä. Kaikista pahimmilta silmätulehduksilta olen kyllä välttynyt, mutta nivelkivut (vaikeimmin alaselkä) ovat taas piinanneet tosi kurjasti. Astma on myös tehnyt tosi ikäviä temppuja ja uutena vaivana ovat ilmenneet kovat päänsäryt. Osa oireista johtuu varmasti lääkemuutoksista ja osa taas sairauden tyypillisestä aaltomaisuudesta. Välilllä olen vaan ollut sekä fyysisesti että henkisesti hyvin väsynyt jatkuvaan kipuun, mutta onneksi elämässä on todella paljon niitä ilon aiheita, jotka antaa voimaa ja virtaa jaksaa läpi vaikeiden aikojen.
Toivon suuresti, että ensi vuodesta tulisi edes vähän kivuttomampi ja helpompi kulkea.

Haluan toivottaa teille kaikille oikein hyvää uutta vuotta 2017! Ja iso kiitos tästä blogivuodesta teille jokaiselle lukijalle! On suuri ilo, että moni on saanut apua, toivoa ja vertaistukea blogini myötä. Minulla ei ole edes sanoja, kuinka paljon se minulle merkitsee. Toivotaan uuteen vuoteen paljon iloa, onnea, terveyttä ja rakkautta!

2 kommenttia: