Arjen helmiä

Arjen helmiä

keskiviikko 11. tammikuuta 2017

Blogiyhteistyö

Sain joulukuussa sähköpostiini viestin Piiloset-yrityksen (Finnsusp Oy) markkinointipäälliköltä, joka oli löytänyt blogini ja ehdotti yhteistyötä  kuivasilmäisyyteeni liittyen. Olin erittäin iloinen yhteydenotosta ja halusin heti lähteä testaamaan heidän firmansa kuivasilmäisyyteen kehittämiä tuotteita.


Piiloset on tosiaan yksityinen yritys, joka valmistaa muun muassa piilolinssien hoitonesteitä, silmälasilinssejä sekä silmien hyvinvointituotteita. Erityisen kiinnostavana pidän sitä, että heidän tuotteissaan hyödynnetään innovatiivisia ainesosia ja sitä, että tuotteet sekä kehitetään että valmistetaan Suomessa. Arvostan tuotteissa kotimaisuutta paljon. Yrityksellä on myös nettisivut, josta voi käydä lukemassa lisää. Tässä siihen linkki.

Sain tosiaan testattavaksi kolmenlaisia kostutustippoja. Kaikki BioDrop-tuoteperheen tipat on säilöntäaineettomia, alkoholittomia eivätkä sisällä eläinperäisiä aineita. Kaikissa edellä mainituissa tuotteissa on myös hyaluronaania, jonka tehosta Sjögrenin syndroomaan on erittäin hyviä tutkimustuloksia.

Innolla odotan, mitä vaikutuksia näillä tuotteilla minun kohdallani on! Kirjoittelen tässä matkan varrella blogiini, miltä tuotteet ovat tuntuneet ja onko silmät saaneet toivottua apua tuotteista. Tästä se sitten lähtee ensimmäinen suihke, tsup :)2 kommenttia:

  1. Toivottavasti uudet tipat ja tuotteet ovat tuoneet helpotusta. Odotan innolla kuulumisia näiden osalta. Jos vaikka uskaltautuisin itsekin sitten kokeilemaan :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä kirjoittelen lähiaikoina tipoista! Hyvältä ovat kyllä vaikuttaneet :)

      Poista