Arjen helmiä

Arjen helmiä

torstai 23. maaliskuuta 2017

Sairastelukierteestä juhliin

Vihdoin täällä blogin puolella! Meillä tosiaan on lähes koko maaliskuu sairasteltu enemmän ja vähemmän. Koko vyyhti lähti liikenteeseen tyttäremme vatsataudilla, joka jo parissa päivässä iski rajusti minun vatsalaukkuuni. WC-pöntön nielu tuli enemmän kun tutuksi ja tauti vetäisi kyllä todella heiveröiseen kuntoon. Kun vihdoin alettiin nauttia niistä hetkistä, kun ruoka kestää sisällä (se huikea fiilis!), niin päälle pätkähti minulle ja Milalle tiukkaakin tiukempi kuumeinen flunssa. Pienet epätoivon hetket pääsi ilmaan, kun tiesin, että meillä oli Helsingin reissu tulossa ja olo oli kaikkea muuta kun hyvä, mutta onneksi kuitenkin päästiin matkaan. 
Tosiaan viime viikonloppuna lähdettiin kahdestaan mieheni kanssa Helsinkiin syntymäpäiväjuhlille. Sattuipa vielä niin hyvä tuuri, että Lontoossa asuva siskonikin oli Helsingissä työmatkalla ja käytiin siinä yhdessä syömässä. Meidän treffeistä voisi kirjoittaa ihan oman stoorin, sen verran legendaarinen ja kommellusten täyteinen ruokailu oli (naurattaa vieläkin :D). Siitä sitten juhlille ja oli kyllä huippua nähdä niin vanhoja ystäviä kuin tutustua uusiin ihmisiin! Oli ihana ilta, joka liian äkkiä vaihtui illasta yöksi. Olimme yötä hotellissa Katajanokalla, joka osoittautui allergikolle todella hyväksi valinnaksi ja oli muutenkin viihtyisä. Voin kyllä suositella!

Reissu teki hyvää ja antoi taas virtaa jaksaa arjen pyörityksessä. Huomenna onkin suuntana taas Tampere ja kouluviikonloppu, mutta tällä kertaa vähän erilainen sellainen. Voi nimittäin olla, että pieni murunen pääsee myös koulunpenkille ja harjoitusoppilaaksi. Molempia jo vähän jännittää!

Kivaa viikonvaihdetta teille kaikille! Pysykää terveinä!

2 kommenttia:

 1. Yhyy, tuo vatsatuti on kyllä niin kaamea tauti. :(
  Kuinka ihanat hiukset sulla onkaan. :) Kivaa viikkoa sinne.♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vatsatauti on kyllä ihan kauhea tauti ja vie niin huteraan kuntoon! Kiitos,ystäväni teki kampauksen :) Kivaa viikkoa teille myös <3

   Poista