Arjen helmiä

Arjen helmiä

tiistai 28. maaliskuuta 2017

Värikästä blogiyhteistyötä

Sain tässä maaliskuun aikana mukavan sähköpostiviestin, jossa minua pyydettiin lähtemään mukaan yhteistyöhön Color4care yrityksen kanssa. Entuudestaan yritys ei ollut minulle tuttu, mutta heti olin innokkaana lähdössä mukaan yhteistyöhön ja tutustumaan heidän ihanan värikkäisiin ja pirteisiin tuotteisiinsa!

Color4care myy värikkäitä hoitoalan tuotteita, kuten vaatteita, sukkia, työkenkiä ja muita terveysaiheisia varusteita. Yrityksen avainsanoja ovat ilo, väri ja huolenpito ja nuo teemat välittyvät kyllä hyvin heidän persoonallisista ja laadukkaista tuotteistaan.
 
Itse sain testattavaksi yritykseltä tukisukat, joiden kuosin sain vapaasti valita heidän kattavasta valikoimastaan. Päädyin valitsemaan tummansinisen sydänkuosin. Sen lisäksi että sukat tuntuvat todella hyville ja pehmeille jaloissa, sukat ovat minusta erityisen kauniit ja niitä voi käyttää jopa hameen kanssa. Tukisukkien tarkoitus on tehostaa jalkojen verenkiertoa ja ne ehkäisevät niin veritulppien kuin suonikohjujen muodostumista. Itselläni vasempaan jalkaan tulee herkästi paineen tunnetta niin pitkään seistessä kuin automatkoillakin, joten nyt voi vetäistä aina nuo sukat jalkaan ennaltaehkäisemään turvotuksen syntymistä. Raskaana ollessa olisivat olleet myös ykkösvalinta.

Yrityksen nettisivuja selaillessa vastaani tulivat työsandaalit, jotka näyttivät jälleen niin piristäviltä ja mukavan ergonomisila. Tuollaisia voisi kyllä miettiä tulevassa vyöhyketerapeutin työssäni ja varmasti toimisivat loistavasti yhteen tukisukkien kanssa.

Iso kiitos Color4care yhteistyöstä! Kannattaa ehdottomasti käydä tutustumassa heidän nettisivuihinsa ja sieltä löytyviin tuotteisiin! Minusta nämä sukat on aika ihanat :)

1 kommentti:

  1. Moi siskoseni! Elämämme ovat olleet pikkuisen erillään, kun luen siskon kuulumiset blogista...heh. Mutta ihana kun tutustuit Color4careen, voi apua, näinkö vähän puhumme, minulla on ihanat vaaleanpunaplkulliset sandaalit, vaaleanpunaiset tukisukat ja törkeän rumat, mutta toimivat sukkahousut sieltä, kun tein laitoshuoltajan töitä sairaalassa. Huippupaikka! Ja tsemppiä, mikä urhea soturityttö. Minä valitan jos vähän varpaaseen koskee...

    VastaaPoista