Arjen helmiä

Arjen helmiä

keskiviikko 31. toukokuuta 2017

Pirteää blogiyhteistyötä

Sain huhtikuussa mukavan sähköpostiviestin, että pääsisin vielä uudemman kerran tekemään yhteistyötä Color4care yrityksen kanssa. Tosiaan yritys myy värikkäitä hoitoalan tuotteita aina sukista tennareihin ja arkivaatteista alusasuihin. Yrityksen avainsanoja ovat ilo ja väri ja ne teemat välittyvät kyllä upeasti heidän tuotteistaan.

Sain tosiaan yrityksen kautta testattavaksi tennarit, joiden mallin ja värin sain itse vapaasti valita. Päädyin valitsemaan kesäisen pinkit tennarit, koska minulla on paljon pinkkejä urheiluvaatteita, joiden kanssa kengät sopivat hyvin. Väri on myös ihanan energinen.

Olen nyt useamman viikon ajan testannut tennareita ja ne ovat olleet käytössä kerrassaan loistavat! Koko vastasi juuri oikeaa kokoa, eikä kengät ole missään vaiheessa hiertäneet tai puristaneet. Niillä on kevyt ja helppo kävellä. Erityisen tärkeänä ominaisuutena pidän, että kengät eivät hikoile ja miten ihana huomata, että näissä kengissä ei ole ollut sitä ongelmaa!

Minulla on aikomuksena myös tilata yritykseltä työsandaalit tulevaa vyöhyketerapiatyötä varten. Mikä sen parempaa, kuin tehdä töitä laadukkaissa kengissä ja piristävissä asusteissa :) Käykäähän tutustumassa Color4care tuotteisiin! Itse olen ainakin totaalisen ihastunut heidän tuotteisiinsa!

Mukavaa loppuviikkoa kaikille! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti